Hey CJP, ga je mee?

Heb je hem al aangevraagd?


Zit jij op het MBO? Dan heb je recht op een gratis CJP!

CJP is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Al 60 jaar maken we kunst en cultuur voor alle jongeren in Nederland toegankelijk. Wij geloven namelijk dat iedereen geraakt kan worden door cultuur.

CJP is een digitale kortingskaart die je met je telefoon altijd bij de hand hebt. Met CJP zie je eindeloos veel leuke dingen, bekijk je de nieuwste films in de bios, scoor je toffe spullen (zoals sneakers en gadgets) bij je favoriete merken en ga je uit je dak op waanzinnige events. En dat allemaal met lekkere kortingen en veel voordeel.

De CJP is dus een digitale kortingskaart, waarmee je op verschillende onderdelen korting kan krijgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de bioscoop, theater, concerten, festivals, musea, sport en ga zo maar door!

Ga jij wel eens naar het theater of een museum?

Een greep uit de selectie:

Musea Amsterdam

Moco museum


Het Moco museum ligt in het walhalla voor de kunstliefhebber, namelijk in het centrum van Amsterdam, op het Museumplein. Moco is gevestigd in Villa Alsberg, wat een prachtig traditioneel herenhuis is. Dit herenhuis is ontworpen door Eduard Cuypers in 1904. Eduard Cuypers is de neef van Pierre Cuypers, die verantwoordelijk is voor het ontwerp van het Rijksmuseum en het Centraal Station Amsterdam. De uitstraling van dit herenhuis is adembenemend, kosten noch moeite zijn gespaard om dit authentieke uiterlijk te waarborgen.

In het museum zijn verschillende exposities te zien. Op de site kun je zien welke er te bezichtigen zijn.

Impressie van het museum
The Diamond Matrix at Moco Museum - Part of Reflecting Forward
Bron: https://mocomuseum.n

The Upside Down Amsterdam

Het grootste Upside Down social media museum in Amsterdam, waar jij de regels maakt.

Het is alsof we een museum, een pretpark, een discotheek en een paar perfecte backdrops in de blender hebben gegooid om de ultieme Nederlandse experience te creëren.

Bron: https://the-upsidedown.com/nl/

Anne Frank huis

Dat zoveel mensen ooit zouden meelezen met haar dagboek had Anne Frank nooit kunnen voorzien. Toch is het gebeurd: haar dagboek is inmiddels een van de meest gelezen boeken ter wereld en mag Anne zich – al is het postuum – een internationale beroemdheid noemen. Niet alleen haar persoonlijke verhalen uit de oorlog bereiken een groot publiek, ook het huis waar zij woonde voordat zij naar kamp Bergen-Belsen werd getransporteerd groeide uit tot een van de meest bezochte Tweede Wereldoorlog-monumenten ter wereld.
Bron: cjp.nl

Bron: https://www.annefrank.org/nl/museum/in-het-museum/

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op cjp.nl!

Wat moet jij doen om gratis jouw CJP te scoren? Niet veel. Je kan je gemakkelijk aanmelden met je eigen e-mailadres van je mbo-school. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je van ons een mailtje om je account te activeren. Daarna kan jij gebruik gaan maken van CJP!