Terug

JETT REBEL

Jett Rebel is eigenlijk een heel gewone jongen. Een gewone jongen die een groot talent heeft voor muziek. Ook zijn uiterlijk heeft hij mee. Hij lijkt een beetje op Bill Kaulitz, een beetje op Elvis, en beetje op… Jelte Tuinstra.  Hij vindt zijn eigen naam niet interessant genoeg. Dus bedacht hij zijn artiestennaam: Jett Rebel.

Onderwerpen waar Jett Rebel muziek over schrijft gaan over humaniteit, gelijkheid, anti-racisme, gender equality en verdraagzaamheid. De vrijheid voelen dat mensen zich kunnen uitdrukken op verschillende manieren en dit te laten zien in ‘uiterlijk, kleding, religie, seksualiteit’. Hij geeft hierin een voorbeeld. Jett Rebel heeft een zoals je noemt een androgyn uiterlijk. Dat betekent dat hij zich comfortabel kan voelen in vrouwenkleding dragen, lippenstift en nagellak gebruiken, maar dat hij ook mannelijk voor de dag kan komen. Zijn verschijningen zijn vaak flamboyant te noemen, vooral op het podium wordt deze kant vaak gezien. Tuinstra verandert met regelmaat van uiterlijk en heeft vele fases die hij doorloopt om zichzelf te blijven uitdrukken.

Spontane jamsessie Jett Rebel en Glennis Grace scoort: ‘Weergaloos!’

Jett Rebel & Glennis Grace – Aretha Franklin (Chain of Fools)

Jett Rebel & Glennis Grace besloten vlak voor de uitzending tot een spontane jamsessie: Aretha Franklins 'Chain of Fools'. Ook een keer een uitzending bijwonen? Klik -> http://ow.ly/nVvZ30pXtHk

Gepostet von DWDD am Freitag, 29. November 2019
Afbeeldingsresultaat voor jett rebel wie is
Afbeeldingsresultaat voor jett rebel wie is

Jett is een bijzondere jongen. Wat vind jij vooral bijzonder aan hem?