Terug

EEN VERHAAL VAN HOOP EN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

The Passion vertelt tijdens een groots en uniek muziekevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Bekende artiesten steken dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje met Nederlandse popnummers van deze tijd. Het blijft een verhaal met impact en is ook in deze tijd nog relevant. Een verhaal over pijn en verraad, moed en uiteindelijk hoop. 

We zitten er allemaal middenin: tijden van angst, onzekerheid, ziekte en isolatie. En juist nu is het verhaal van The Passion actueel en relevant. Door de corona epidemie kunnen we niet meer met z’n allen op het Munsterplein in Roermond zijn. Maar er is goed nieuws, er komt een actuele, alternatieve LIVE Passion-vertelling! Op NPO1, 9 april rond de beste, mooiste en meest troostrijke scenes en liedjes van de afgelopen 9 jaar.

Het doel van The Passion is om het grote publiek op een eigentijdse manier kennis te laten maken met het verhaal van Jezus Christus. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-9.png

Dit jaar dus zonder live band en zonder publiek. Maar met een online processie, een live vertelling afgewisseld met indrukwekkende scenes en liedjes uit de afgelopen negen edities en het bekende Passion-kruis.

Meezingen

Hoe mooi is het als heel Nederland op 9 april gezamenlijk het slotlied van LIVE 10 jaar The Passion: ‘Geef mij nu je angst’ zingtDat is het bekende nummer Geef mij nu je angst, ik geef je er hoop voor terug. Dus ga aan de slag en stuur je video in! Een selectie van de filmpjes zijn op 9 april te zien in de uitzending van LIVE 10 jaar The Passion: ‘Geef mij nu je angst’. Dus wie weet komt jouw video in de uitzending.

The Passion staat dit jaar in het teken van het thema #vrijheidvoorjou.

Wat betekent Pasen voor jou?
Wat heeft Pasen te maken met vrijheid?