Terug

TOEN WIJ DE TIJD HADDEN

“Toen we de tijd hadden’ is een webserie over het leven dat doorgaat in tijden van isolatie.  De serie gaat over thuisblijvers, over jou dus!

Bron: Toen wij de tijd hadden van de Vandalen

Toen wij de tijd hadden - DE VANDALEN

“De kracht van de serie zit hem niet alleen in de levensechte dialogen […], maar ook in de slimme montage […]. Zo is Toen wij de tijd hadden niet alleen heel grappig (en op momenten ontzettend flauw), maar ook onverwacht ontroerend.

Uitdaging:

Volg tijdens je vakantie de avonturen, verhalen en ontroerende momenten van je landgenoten in de webserie “Toen we de tijd hadden’.

Wat is jouw ervaring over het leven in tijden van isolatie? Hoe ziet jouw dag er uit, wat doe je, wat gaat goed, wat niet, wat vind je moeilijk, wat mis je en is er ook iets positiefs te melden? Schrijf een verhaal over jouw ervaringen. Geef voorbeelden van de leuke, maar ook minder leuke situaties. Maak er een ‘lekker’ leesbaar verhaal van.

Toen wij de tijd hadden is een online dramaserie over het leven dat doorgaat in tijden van isolatie. En daar hebben ze jouw ervaringen hard bij nodig! Dan wordt de serie nóg actueler. Geweldig dus als je je ervaringen en verhalen met hen wilt delen! Deel je verhaal en klik daarvoor op de knop hieronder.