Wil jij alvast een voorsprong nemen?

Neem alvast een voorsprong op al je goede voornemens voor het nieuwe jaar en doneer aan goede doelen, waar je om geeft!


Het past helemaal in de kerstgedachte: iets doen voor iets of iemand anders! 2021 is voor heel mensen en organisaties een bijzonder moeilijk jaar geweest. Vluchtelingen zoeken nog altijd naar een veilige omgeving en door o.a. corona kunnen heel veel kinderen in andere landen niet naar school. Daarnaast zijn er in 2021 nog steeds zorgen over het broeikaseffect, de regenwouden in Zuid-Amerika en de grote plasticsoep in onze oceanen. Er zijn dus vast wel wat goede doelen die jouw steun en aandacht verdienen.

Welke goede doelen kunnen op jouw steun rekenen? Waarom?

Het glazen huis keert terug!

Het Glazen Huis is terug in zijn originele opzet tijdens NPO 3FM Serious Request. Dit jaar zal het huis worden opgebouwd in Amersfoort. Dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen gaan van 18 tot en met 24 december het Glazen Huis in om 24 uur radio te maken voor het Wereld Natuur Fonds. Ook dit goede doel zou jij kunnen steunen. Je kunt een donatie doen, zelf een inzamelingsactie starten of tegen een geldbedrag je lievelingsliedje aanvragen.

Klimaatverandering staat dit jaar centraal en om die reden wordt het Glazen Huis opgebouwd als een soort broeikas, waarin de temperatuur kan stijgen.

Jij kan (eventueel samen met je klas) je steentje bijdragen voor het Wereld Natuur Fonds door zelf in actie te komen en je actie aan te melden via 

Welke actie(s) verzin jij?

3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1.