Over ons

Teezr.nl is een website van het practoraat brede vorming binnen Firda. Aan de hand van tien 21ste eeuwse vaardigheden biedt TeezR actuele content aan voor docenten en studenten over veel uiteenlopende sociale en maatschappelijke thema’s op het gebied van kunst, cultuur, economie, religie, filosofie, sport, ecologie, diversiteit en de samenleving.

Wat we willen bereiken met TeezR is dat studenten niet alleen op school gestimuleerd worden zich breder te vormen, maar dat dit doorwerkt thuis, met vrienden, in de bus, op de stageplaats, in het park, etcetera (de levenssferen). Docenten en studenten kunnen op de site onderwerpen vinden die aansluiten op hun belevingswereld en die wij als school belangrijk vinden om te delen. De redactie plaatst content die prikkelend is, uitnodigt tot dialoog, aanzet tot nadenken en verbinding als doel heeft.


Denk mee! Samen maken we Teezr!

De redactie plaatst content die prikkelend is, uitnodigt tot dialoog, aanzet tot nadenken en verbinding als doel heeft. Het gaat om actuele onderwerpen, waarbij er altijd meerdere perspectieven zijn om te belichten. Het gesprek aangaan is het belangrijkste doel.

Heb je vragen over de inhoud of onderwerpen van Teezr? Wil je meer weten over Routeplanner? Of heb je misschien ideeën of tips?

Neem contact op met de redactie via het contactformulier.

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.