Wie denk je wel dat je bent!

Op 30 april is het precies 10 jaar geleden dat Koning Willem-Alexander werd ingehuldigd. We gingen als land van een koningin naar een koning.


Wat kan jij je nog herinneren van deze dag?

Nu 10 jaar later blikt Koning Willem-Alexander, samen met Radio DJ Edwin Evers, terug op de afgelopen jaren. Dit in de vorm van een podcast. Wat is er tijdens zijn 10 jaar koningschap allemaal voorbij gekomen aan hoogte- en aan dieptepunten. Hoe heeft de Koning de ramp met de MH17 bijvoorbeeld beleefd. Hij was toen nog maar één jaar koning. Hoe kan je je op zo’n ramp voorbereiden. Hoe blikt hij terug op de Corona pandemie? Verschillende onderwerpen zal Edwin met hem bespreken. In elke aflevering wordt één jaar besproken.

Zou jij graag koning/koningin willen zijn?

Wat zou je als eerste veranderen in Nederland?

In de eerste aflevering blikt de Koning terug op zijn inhuldiging. Hij vertelt in deze podcast dat hij tijdens deze inhuldiging een ‘out of body experience’ had. Vanaf een afstand zag hij zichzelf staan en hij dacht: ‘wat doe je in hemelsnaam?’ en ‘wie denk je wel dat je bent dat je dit mag doen?’

Wat is een out of body experience?

Heb je dit wel eens een ervaren?

Ben je benieuwd geworden naar de podcast? Hieronder vind je een link naar de eerste aflevering. Daarna kan je de andere negen afleveringen ook beluisteren.